Забавления
Ако търсите една динамична почивка, изпълнена с приятни приключения, Къща Яна ще ви предложи конна езда, пикник, планински преходи, рафтинг, фотосафари, лов и риболов ...
Традиции
Всички селища в региона имат древна история, запазени традиции, невероятен фолклор и богат празничен календар. Тук преобладава развитието на селски и Еко туризъм ...

Хотел - Настаняване

Къща за гости Яна

Къща за гости Яна се намира в Горно Драглище на входа от към с.Баня. Къща Яна е семеен хотел и приема гости целогодишно, има уникално разположение с невероятно красив панорамен изглед към ски пистите на връх Тодорка в Пирин.

Цената на нощувка с включена закуска за един човек е 25 лева

При желание от ваша страна може да ви предложим оферта 40лв на ден с включена закуска,обяд и вечера. Ако търсите автентичен селски уют с невероятен комфорт в подножието на Рила, то къща Яна е точното място за вашата зимна и лятна почивка на планина близо до Банско.


Капацитет, настаняване в Къща Яна


Семеен хотел Яна е самостоятелна къща на 3 етажа. Разполага с 7 широки и добре обзаведение стаи за гости с общ капацитет от 20+ легла в уютни двойни стаи, студия, мезонет. Всяка стая има собствен санитарен възел, каб. TV, WiFi интернет. Всяка стая има тераса с изглед към планината. На разположение на гостите е широка автентична механа за 30+ гости, обзаведена в типичния за региона стил с камък и дърво, с камина на дърва, пещ за печене на чеверме, и др. Къща Яна се намира на 5 минути от минералните извори на близкото курортно селище . Баня. Той е част от къщите за гости и хотелите около село Баня.